Pyssellåda – underhåll hela familjen!

Pyssellåda – underhåll hela familjen!

I dessa tider när man spenderar mycket tid i hemmet är det perfekt att komma igång och pyssla ihop. En pyssellåda är den perfekta sysselsättningen för hela familjen att slå sina kreativa geniknölar ihop och pyssla ihop något spännande! Om man inte är en van pysslare kan det kännas svårt att veta vad man ska börja köpa in för pysseltillbehör. Vi tänker därför tipsa er om de roligaste pyssellådorna och pysselseten för hela familjen! 

Vad är en pyssellåda?

En pyssellåda kan egentligen vara precis vad du vill att den ska vara. För oss mer vana pysslare köper vi gärna stora tomma plastbackar att förvara alla våra pysseldekorationer i, och då blir ju det också en pyssellåda. Men det vi syftar på i detta inlägg är färdiga pysselset man kan köpa på webben och i butiker som redan är färdigpackade med diverse pysseltillbehör! 

Dessa finns i mängder av storlekar och prisklasser men det dom har gemensamt är att de såklart alltid innehåller en massa kul pysselgrejer för hela familjen! Någonting som också är kul för hela familjen är att pärla pärlplattor. Om man vill komma igång med det finns det också färdiga kit ute i handeln som man kan köpa. Då får man med en mängd olika färger och olika pärlplattor i sitt köp!

Färdiga pysselset

Vissa pysselset och pyssellådor innehåller bara en massa blandade papper, piprensare, glitter och annat du kan tänkas behöva för att pyssla med fri fantasi. Dom kan se ut såhär och kan vara olika stora och innehålla olika saker: 
pyssellåda för hela familjen

Pyssellådor där du skapar saker 

Det finns också en annan sorts pyssellådor där du istället får förutsättningarna för att skapa t.ex. en studsboll, en tvål eller vad det nu kan vara för någonting. De kan se ut såhär: