Pokemon pärlplatta – pärla din favoritpokemon!

Pokemon pärlplatta – pärla din favoritpokemon!

Pärla en snygg pokemon pärlplatta med Wimsan! Oavsett vilken din favoritkaraktär ur pokemon är så har vi ett pärlplattemönster för pokemon samlat här. För att använda dig av pärlplattemönstret är det enklaste att du laddar hem bilden och skriver ut den. Eller så har du bilden öppen på datorn och spanar på medans du pärlar för att hålla koll så att alla pärlorna hamnar på rätt ställe! 

Charmander pärlplattemönster

Charmander pärlplatta mönster

 

Charmader är mångas favoritpokemon och vi förstår verkligen varför! Använd vårt charmander pärplattemönster för att komma igång med din pokemonpärlplatta. 

Om du högerklickar på bilden kan du spara ner den och skriva ut den för att enkelt pärla av pärlplattemönstret. 

 

 

pärlplatta 15x15 byggbar

Ihopbyggbad pärplatta 15×15 

Perfekt för att göra pokemon pärlplatta eller större pärlplattor! Genom att köpa fler kan du bygga ihop pärlplattorna för att göra stora pärlverk!

Pikachu pärlplattemönster helkropp

pikachu pärlplatta mönster

Pikachu är kanske den mest välkända pokemonen i världen, men visste du att det egentligen var Clefairy som egentligen skulle vara Ash’s favoritpokemon och också vara den som marknadsförde hela Pokemonserien? 

Pikachu
pärlplattemönster huvud

pikachu huvud pokemon pärplatta

Precis som med de andra pärlplattemönstrena för pokemon pärlplattor högerklickar du bara på bilden för att spara ner den och sen kan du skriva ut den hemma! 

Bulbasaur pärlplattemönster

bulbasaur pärlplattemönsterDetta mönster är lite mer avancerat och kräver en större mängd pärlor i olika nyanser. Om man vill räcker det också att använda en sorts blå och en sorts grön men då får man inte med dom snygga skuggorna och fläckarna som gör bulbasaur till den coolapokemon som den egentligen är! 

mixade pärlor till pärlplatta
Mixade pärlor

Vulpix pärlplattemönster

vulpix pokemon pärlplattemönsterVulpix är en häftig och cool pokemon som är populär bland många. När du lägger detta pärlplattemönster behöver du egentligen inte göra hjärtat. Men om vill göra det och få det att sitta ihop med Vulpix bör du lägga vita pärlor som bakgrund så att allting smälter ihop. 

pärlset
Set med blandade pärlor
pärlset
Set med blandade pärlor

Squirtle pärlplattemönstersquirtle pärlplattemönster

Pokemonboll pärlplattemönster

pokemonboll pärlplattemönsterDen klassiska pokemonbollen! Ett kul pokemon pärlplattemönster att komplettera pokemonsamlingen med. 

Pärla i 3D! Gör din egen pokémonboll hemma med pärlor