Organisera dig med bra förvaringslådor

Organisera dig med bra förvaringslådor

Att ha koll på sina pysseltillbehör är A & O för ett smidigt och organiserat pysslande. Med bra förvaringslådor för pyssel har du koll på grejerna och kan enkelt och smidigt plocka fram det som behövs när det är dags att pyssla! Förvaringslådor finns i tusentals storlekar, modeller och material och prisskillnaden kan vara stor. En bra förvaringslåda ska hålla länge, men har man mycket pysseltillbehör kan det vara skönt att dela upp i flera mindre lådor eller en förvaringslåda med fack.

Vilken förvaringslåda ska jag välja?

Fundera på hur behovet ser ut i ditt hem. Är ni flera som pysslar kanske det är bra att ha flera mindre pyssellådor där ni tydligt märker upp vad varje låda innehåller så att någon annan i familjen eller hushållet kan plocka fram de dom behöver till sitt pyssel. Ett alternativ är också att ha ett förvaringsskåp eller en förvaringslåda med fack. 

Märka upp förvaringslådor

Att märka upp sina förvaringslådor är ett grymt knep för att hålla allt sitt pyssel välorganiserat. Med en dymo eller annan etikettmaskin kan ni enkelt märka upp förvaringslådor och andra saker i hemmet. Det kan t.ex. vara en bra idé att märka upp skåp och lådor i hemmet så att de mindre barnen kan hjälpa till att städa och plocka undan på ett effektivt sätt! 

Märkningsmaskin DYMO
Med DYMO kan du göra snygga och smarta etiketter på nolltid!

Plastlåda – en favorit för förvaring

En klassisk plastlåda är ett smidigt sätt att förvara saker på. En smart plastlåda med lock kan du ofta stapla på en annan och får på så sätt plats med många lådor på en liten yta. Den stora fördelen med en låda i plast är att den är mycket enkel att göra rent än andra material, du kan båda skölja ur den med vatten eller torka rent med en trasa. Med ett lock slipper du också att lådan blir särskilt dammig inuti! Clas Ohlson säljer väldigt billiga lådor i plast med lock som du enkelt stänger och staplar undan när du är färdigpysslad.

plastlåda clas ohlson

Förvaringslådor med fack

Om man har mycket olika sorters pysseltillbehör så kan man köpa en förvaringslåda med fack. Även den kan vara praktisk att märka upp varje fack i så att man enkelt hittar det man letar efter. En förvaringslåda med fack behöver inte vara särskilt dyr, det finns prisvärda alternativ i butiker och på nätet. 

Supersmart förvaringslåda med flera fack inuti & upptill
förvaringslåda med rack
Förvaringslåda med uttagbara rack, perfekt för mindre saker
förvaringslåda smart
Smart låda du enkelt kan ta med dig vid behov!